fredag 13 juni 2014

Sista veckan

Nu har den sista veckan innan sommarlovet gått och det har varit bal, friluftsdag med brännboll och student. Vi har inte hunnit med att blogga denna veckan så det blir en sammanfattning av veckan som har gått.

I måndags var det bal, och vad ska man säga om det egentligen? Mer än att det var en massa uppklädda 3:or i kostymer och fina klänningar!


I tisdags var det friluftsdag så hela dagen spelade vi brännboll. Alla de olika inriktningarna spelade mot varandra. Och vilka tror ni vann? Lantbrukarna så klart!

I onsdags så tog 3:orna studenten. Det kommer verkligen att bli tyst i korridorerna nu utan dem. Det har alltid varit dem som har synts och hörts mest och de har alltid varit där. Men vi är glada för deras skull och hoppas att de vet om att vi har sett upp till dem. För det har vi. Och det är det som är det speciella med att bo på internat, man blir som en stor familj! Och det är inte bara klassen som blir som en familj, utan även de som går i ettan, tvåan och trean. Så det kommer att bli tomt utan 3:orna.


Och idag så går resten av skolan på sommarlov och efter sommaren så är vi tillbaka igen! Ha en bra sommar nu!
                                       // Stina & Eric